قوه قضاییه: ۲ تماشاگر زن مسابقه پرسپولیس - تراکتور بازداشت شدند

قوه قضاییه اعلام کرد: دادستانی تهران در پی انجام رفتار‌های غیر اخلاقی و خلاف شئونات از سوی برخی از تماشاگران زن دیدار فوتبال باشگاه‌های پرسپولیس تهران و تراکتور تبریز، برای ۲ نفر از تماشاگران پرونده قضایی تشکیل داد و آنها را بازداشت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جریان دیدار پرحاشیه تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتور تبریز در هفته هفدهم لیگ برتر اتفاقات تلخ و عجیبی از سوی تماشاگران هر دو تیم رخ داد که باعث مصدومیت چندین تماشاگر و بی‌اخلاقی‌های مضاعف شد.

این موضوع حتی پای وزارت ورزش را هم به این ماجرا باز کرد و احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان بلافاصله اقدام به تشکیل جلسه‌ای برای بررسی و آسیب‌شناسی این موضوع کرد.

اما یکی از اتفاقات تأسف‌آور این مسابقه، حرکات ناشایست و خلاف عرف و شئونات برخی از تماشاگران زن بود که بازتاب‌های منفی هم در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی داشت.

با ورود دادستانی تهران، ۲ تماشاگر زن که در جریان این مسابقه رفتار‌های غیر اخلاقی خلاف شئونات انجام داده‌اند شناسایی و بازداشت شده‌اند.

برهمین اساس برای این افراد پرونده قضایی تشکیل شده است. / قوه قضاییه

مطالب مرتبط
ارسال نظر